2012-04-07 07:32:41• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - törődjön többet egészségével

Napi horoszkóp április 7-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön igencsak tüzes természetű, ezért nehéz elviselnie a kedveséből áradó sértett hidegséget. Mégis meg kellene próbálkoznia a feloldással, mert az ön kezében a szíve kulcsa. Lehet, hogy már nem is tudja, hova tette?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Többet kellene törődnie az egészségével! Most jó irányba terelheti a sorsát, hiszen élvezi a Jupiter támogatását. De ehhez először is a testi valóját kellene rendbe tennie. Használja a gyógynövények csodálatos erejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az élet csupa rejtély, és ön valahogy folytonosan ezekbe ütközik. Ne lepődjön meg semmin, és ne akarja ítéletekkel súlytani az érintetteket. A sors még önmagával kapcsolatban is tartogathat meglepetéseket.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Váratlan fordulat előtt áll az élete: valami, vagy valaki az önmagával való szembenézésre késztetheti. Ez sosem könnyű. A régi stratégiák most nem válnak be. Erősnek lenni most gyengeség, gyengének merni mutatkozni, erő lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát: önnek sem ártana érthetően tudomására hozni üzlet- avagy élettársának, hogy pontosan mit is akar. Anyagi ügyekben különösen fontos lenne most a tisztánlátás, új rendező elv.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valakinek sikerülhet kibillentenie önt a megszokott nyugalmából. Az elhatározás lassan érik önben a változásra. Ne kapkodjon, fontoljon meg mindent, mielőtt a döntő lépést megteszi. Készüljön az ünnepre valami finomsággal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma kisebb házastársi, vagy családi összezördülésre számíthat. Talán a közelgő ünnep, a készülődés, a sok tennivaló hozza ki önt a sodrából. Szerencsére estére már elmúlnak a fellegek, és könnyebb lélekkel várhatja a nyulat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A munkahelyi gondokat a hétvégére legalább el kellene felednie. Bármennyi is a tennivalója, most mégis a maradandóval kellene foglalkoznia. A tevés-vevés, a mindennapi lótás-futás szétszed. Az ünnep összerak. Arra készüljön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne csak beszéljen arról, hogy hogyan kellene élni, és egészségesnek maradni, hanem tegyen is érte. Van valaki a környezetében, akinek a tanácsait jobban meg kellene fogadnia. Egy szűrővizsgálat is időszerű lehet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a szokottnál is nagyobb önuralomra lehet szüksége, ha meg akarja őrizni nyugalmát, híres hidegvérét. Szerencsére, a napja, bár nyugtalanul indul, a végére mégis jól alakul. A muzsika mindig megemeli a lelket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma a szokottnál is céltudatosabb és összeszedettebb lehet. Ön, bár nem látszik mindig így, nagyon is törekvő tud lenni, ha akar. Persze, ez a legmélyebb lelkét bántja, mert igazából lazítana. Az egyensúlyt megtalálni a legnehezebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán kevesebbet kellene a saját bajaival foglalkoznia. Akkor azt is észrevenné, hogy másoknak, másként rossz, vagy esetleg rosszabb is, mint önnek. Az önzetlen cselekedetekkel pedig végül jól is érezhetné magát.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: